Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2024 L’Ajuntament instal·larà una pantalla gegant per seguir el playoff del Nàstic

L’Ajuntament instal·larà una pantalla gegant per seguir el playoff del Nàstic

L’Ajuntament instal·larà una pantalla gegant per seguir el playoff del Nàstic

La setmana vinent se sabrà el dia i hora en què l’equip començarà el playoff, el cap de setmana de l’1 i el 2 de juny
22/05/2024

L'Ajuntament de Tarragona, a través de Tarragona Esports i l'emissora municipal Tarragona Ràdio, i el Gimnàstic de Tarragona estan treballant per instal·lar una pantalla gegant a les grades del Parc del Francolí per seguir en directe els partits que el Nàstic disputarà fora de casa durant el playoff d'ascens a Segona Divisió. La setmana vinent se sabrà el dia i hora en què l’equip començarà el playoff, el qual tindrà lloc durant el cap de setmana de l’1 i el 2 de juny. 

Aquest dimecres 22 de maig ha tingut lloc una reunió entre diverses àrees de l’Ajuntament de Tarragona (Tarragona Esports, Empresa Municipal de Mitjans de Comunicació, Guàrdia Urbana, Protecció Civil, Cultura i Festes, Brigada Municipal, Neteja Pública, Protocol i Mobilitat) i el Gimnàstic de Tarragona en la qual s’ha acordat la ubicació de la pantalla gegant. En els pròxims dies, s’acabaran d’ultimar els detalls d’aquest espai habilitat per oferir la retransmissió, una iniciativa que s’està treballant des de principis d’aquest mes de maig. 

Durant el playoff, Tarragona Ràdio oferirà continguts especials i programació diària en directe, al carrer i a les xarxes socials amb la col·laboració del Gimnàstic de Tarragona. 

Segells de reconeixement d'administració oberta