Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2024 La Caminada de Primavera per l'Autisme arriba aquest diumenge amb el màxim de participants

La Caminada de Primavera per l'Autisme arriba aquest diumenge amb el màxim de participants

La Caminada de Primavera per l'Autisme arriba aquest diumenge amb el màxim de participants

700 persones s'han inscrit en aquest esdeveniment esportiu i solidari organitzat per Tarragona Esports amb la col·laboració de Todos en Azul
11/04/2024

La Caminada de Primavera per l’Autisme ha arribat al màxim de participants admesos i aquest diumenge 14 d’abril 700 persones participaran en aquest esdeveniment esportiu i solidari. La caminada, organitzada per Tarragona Esports amb col·laboració la de Todos en Azul, sortirà a les 9:30 h des de la Rambla Nova.

L'esdeveniment constarà d'un circuit llarg d'uns 11 quilòmetres i d'un circuit més curt de 5 quilòmetres. Ambdues propostes vorejaran el litoral tarragoní i són circulars amb sortida i arribada a la Rambla Nova.

Amb aquesta caminada, Tarragona Esports suma esforços amb Todos en Azul, una entitat que treballa des de l’any 2019 per recolzar els familiars de persones amb TEA facilitant espais pel diàleg, la reflexió i l’aprenentatge propi.

L'esdeveniment també compta amb el patrocini de Repsol i amb la col·laboració de Voluntaris de Protecció Civil, Club Excursionista Alliberadrenalina, Voluntariat CaixaBank, Automàtic Tàrraco, Coca-Cola i Ruzafa.

Segells de reconeixement d'administració oberta