Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2024 La plaça Verdaguer es converteix en una pista de pàdel

La plaça Verdaguer es converteix en una pista de pàdel

La plaça Verdaguer es converteix en una pista de pàdel

Es jugaran les semifinals i finals del torneig Master Padel i s'oferiran diverses activitats lúdiques amb la participació de diversos col·lectius de la ciutat
29/05/2024

El torneig Master Padel iniciat a mitjans d'aquest mes de maig comença, aquest cap de setmana 1 i 2 de juny, les fases semifinal i final i ho farà en una plaça Verdaguer convertida en una pista de pàdel. Sota el lema Fem Pàdel, Fem Esport, Fem Tarragona, les pistes dels complexos esportius municipals del Serrallo i Sant Salvador i les del Gimnàstic de Tarragona han acollit les primeres fases d'aquest esdeveniment impulsat per Padel Nuestro Tarragona amb la col·laboració de Tarragona Esports. 
Són uns 450 jugadors i jugadores els que estan participant en aquest torneig que abraça cinc categories tant femenines com masculines. Amb motiu de l'arribada de les semifinals i finals, aquest dissabte 1 de juny la plaça Verdaguer s'omplirà d'activitats a partir de les 11 h i durant tot el dia. Al llarg del matí les protagonistes seran les escoles de pàdel de la província, a les 12 h es farà el partit inaugural amb la participació de membres de diferents àmbits (social, polític i econòmic) de la ciutat. 
Serà diumenge 2 de juny, a partir de les 10 h i fins al vespre, quan comencin els millors partits de totes les categories del torneig. Aquestes fases finals del Master Padel s'allargaran durant tota la setmana en horari de tarda -a partir de les 17 h-. El dissabte 8 de juny, l'última jornada del torneig, els partits tornaran a començar a partir de les 10 h i a les 16 h les màximes protagonistes seran les activitats adreçades al pàdel adaptat amb la participació de diverses entitats que treballen amb persones amb capacitat diversa. El mateix dissabte 8 de juny a les 17 h es podrà gaudir d'un partit d'exhibició amb quatre tops femenines de la demarcació de Tarragona: Ainara Pozuelo, Anna Ortiz, Eva Vives i Alba Gallardo; i a les 19 h tindrà lloc el lliurament de premis. 
Finalment, el diumenge dia 9 de juny, des de les 11 h fins a les 13 h, es podrà gaudir de diversos partits d'exhibició de jugadors top de la demarcació de Tarragona. 
 

Segells de reconeixement d'administració oberta