Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2024 La tercera edició de la Trail Tarragona arriba aquest diumenge amb més de 370 persones inscrites

La tercera edició de la Trail Tarragona arriba aquest diumenge amb més de 370 persones inscrites

La tercera edició de la Trail Tarragona arriba aquest diumenge amb més de 370 persones inscrites

És la cursa de muntanya organitzada per Tarragona Esports que arrencarà a les 8.30 h des de la platja de l’Arrabassada
10/05/2024

La tercera edició de la Trail Tarragona arribarà aquest diumenge 12 de maig amb un total de 379 persones inscrites. És la cursa de muntanya organitzada per Tarragona Esports i el Club Excursionista Trail Tarraco; i arrencarà a les 8.30 h des de la platja de l’Arrabassada.
La Trail oferirà dos circuits amb sortida i arribada a la platja de l’Arrabassada. La cursa llarga té un itinerari de poc més de 19 quilòmetres  i recorre espais com el Fortí dels Ermitans, els masos Veciana, Sorder, Cosidor i Mèdol; la muntanya de Sant Simplici i les platges dels Capellans i la Savinosa. La cursa curta, que també es pot fer caminant, és d'11,8 quilòmetres i també recorre, entre altres indrets, el Fortí dels Ermitans i les platges dels Capellans i de la Savinosa. 
L'esdeveniment compta amb cinc categories: Júnior masculí i femení (entre 16 i 17 anys); Sub-23 masculí i femení (entre 18 a 22 anys); Sènior masculí i femení (entre 23 i 40 anys); Veterà masculí i femení (entre 41 i 50 anys); i Màster masculí i femení (a partir de 51 anys). 
 

Segells de reconeixement d'administració oberta