Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2024 L'Ajuntament de Tarragona obre la licitació per instal·lar una guingueta a l'Anella Mediterrània

L'Ajuntament de Tarragona obre la licitació per instal·lar una guingueta a l'Anella Mediterrània

L'Ajuntament de Tarragona obre la licitació per instal·lar una guingueta a l'Anella Mediterrània

És una concessió d'ús privatiu que té l'objectiu d'oferir un servei de bar i restauració a totes les persones que s'apropen a l'epicentre esportiu de la ciutat
L'Ajuntament de Tarragona obre la licitació per instal·lar una guingueta a l'Anella Mediterrània Quimeras - Ari Lucena
24/04/2024

L'Ajuntament de Tarragona, a través de Tarragona Esports, ha obert la licitació per adjudicar la concessió administrativa d'ús privatiu d'una finca municipal per destinar-la a l'activitat de restauració a l'Anella Mediterrània. Es tracta de la guingueta que es preveu instal·lar al voltant del llac amb la finalitat de poder oferir un servei de bar i restauració a totes les persones usuàries d'aquest epicentre esportiu de la ciutat ubicat a Camp Clar, fomentant un entorn saludable destinat tant a la pràctica esportiva com al descans, al lleure i a la conciliació familiar. 

L'adjudicació es farà mitjançant un concurs en règim de lliure concurrència i per un termini de 15 anys. La finca municipal objecte de concessió té una superfície de 375 metres quadrats i no es fixa un model concret de guingueta, sinó que aquest queda a criteri dels licitadors tenint en compte que l'equipament haurà de disposar d'una zona de cuina, lavabos adaptats i terrassa. També és el concessionari qui s'ha de fer càrrec de les despeses i els treballs de construcció o compra de la instal·lació, la qual ha de ser destinada exclusivament al servei de bar i restauració. 

El cànon base de la licitació s'ha fixat en 16.934,18 euros cada any, millorable a l’alça en la licitació d’aquesta concessió. Aquest cànon s’haurà de pagar a partir de l’any següent de la finalització del període de carència del seu abonament, que és de 3 anys. D'aquesta manera, el concessionari començarà a abonar-lo a partir del quart any des de la formalització de la concessió. Un cop extingida la concessió, l'equipament, així com totes les seves instal·lacions, dotacions i serveis, revertiran a l'Ajuntament de Tarragona. 

Segells de reconeixement d'administració oberta