Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2024 Més de 330 persones participen en la tercera edició de la Trail Tarragona

Més de 330 persones participen en la tercera edició de la Trail Tarragona

Més de 330 persones participen en la tercera edició de la Trail Tarragona

Gran part del litoral tarragoní i de l'Anella Verda s'han omplert aquest matí d'esportistes amb motiu d'aquesta cursa de muntanya organitzada per Tarragona Esports
12/05/2024

Un total de 338 persones han participat aquest diumenge 12 de maig en la tercera edició de la Trail Tarragona, la cursa de muntanya organitzada per Tarragona Esports i el Club Excusionista Trail Tarraco. Un any més, l'esdeveniment, que ha començat a les 8.30 h des de la platja de l'Arrabassada, ha omplert d'esportistes gran part del litoral tarragoní i de l'Anella Verda. Del total de participants, 153 han corregut la cursa llarga i la resta, 185, ha gaudit de l'itinerari curt que també es podia fer caminant.

La Trail Tarragona és un dels esdeveniments esportius que Tarragona Esports ha posat en marxa per ampliar encara més l'oferta d'activitats esportives de la ciutat i el seu recorregut llarg, de 19,1 quilòmetres, és puntuable en el circuit del Camp de Tarragona de curses de muntanya. Aquest matí es competia en cinc categories: Júnior masculí i femení (entre 16 i 17 anys); Sub-23 masculí i femení (entre 18 a 22 anys); Sènior masculí i femení (entre 23 i 40 anys); Veterà masculí i femení (entre 41 i 50 anys); i Màster masculí i femení (a partir de 51 anys).

Els guanyadors i guanyadores d'aquesta edició han estat:

Trail

General masculí:  KILIAN GARCIA RUIZ

  • General Femení: ALBA GUTIÉRREZ MARTÍNEZ 
  • Sub-23 masculí: IVAN JIMÉNEZ CASTAÑO 
  • Sènior masculí: JORDI PEIDRO BENEYTO 
  • Sènior femení: ALBA GUTIÉRREZ MARTÍNEZ 
  • Veterà masculí: FERRAN ARGILAGA ASENS 
  • Veterà femení: ESPE BERNAT 
  • Màster maculí: ALBERT MARTI FERRAN 
  • Màster femení: MARTA POY AGUADÉ 

CAMINADA / CURSA CURTA

  • General masculí:  MARC LLEBARIA FORTUNY
  • General Femení: BEATA OSIOR

El lliurament de trofeus, a càrrec del conseller d’Esports, Berni Álvarez, ha tingut lloc a la platja de l'Arrabassada, punt on també arribaven els dos circuits. Aquesta tercera edició ha comptat amb la col·laboració del Club Gimnàstic de Tarragona, l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil i APIF, Circuit de curses per muntanya Camp de Tarragona, Coca-Cola, Bon preu Esclat, Ruzafa, Nova Estrella, Physiorelax i Automàtic Tàrraco. 

Segells de reconeixement d'administració oberta