Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2024 Tarragona acollirà el primer torneig Master Padel

Tarragona acollirà el primer torneig Master Padel

Tarragona acollirà el primer torneig Master Padel

Els partits es jugaran en diferents pistes municipals, al Club Gimnàstic de Tarragona i a la plaça Verdaguer
09/04/2024

Sota el lema Fem Pàdel, Fem Esport, Fem Tarragona, Tarragona acollirà el nou torneig Master Padel que arrencarà el pròxim 15 d’abril i s’allargarà fins al 8 de juny. L’esdeveniment, impulsat per Padel Nuestro Tarragona amb la col·laboració de Tarragona Esports, tindrà lloc en les pistes dels complexos esportius municipal del Serrallo i de Sant Salvador; del Club Gimnàstic de Tarragona i les semifinals i les finals es jugaran en una pista portàtil que s’instal·larà a la plaça Verdaguer.

El torneig, que s’ha presentat aquest dimarts al matí a la plaça Verdaguer, té l’objectiu d’incentivar el pàdel a la ciutat de Tarragona i, a la vegada, donar a conèixer les pistes de pàdel existents en les instal·lacions municipals.

El torneig abraça cinc categories tant femenines com masculines i s’espera una participació d’aproximadament 400 jugadors i jugadores. Els esportistes rotaran per les diferents instal·lacions i culminaran, entre els dies 1 i 8 de juny, en la fase final a la plaça Verdaguer.

A banda de poder veure en directe els millors partits de totes les categories del torneig, la plaça Verdaguer s’omplirà d’activitats adreçades a escoles de pàdel i a pàdel adaptat, entre altres propostes. També a la mateixa plaça tindrà lloc el lliurament de premis.

Les inscripcions per participar en el torneig continuen obertes al web de l’organització: Tourpadelnuestro.es. Els participants de la primera, tercera i quarta categoria es poden apuntar fins aquest dijous 11 d’abril; i els de les categories segona i cinquena ho poden fer fins al pròxim 8 de maig.

Segells de reconeixement d'administració oberta