Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2024 Tarragona acull aquest dissabte la I Tàrraco Aquatló

Tarragona acull aquest dissabte la I Tàrraco Aquatló

Tarragona acull aquest dissabte la I Tàrraco Aquatló

Començarà des de la platja de l'Arrabassada i aplegarà més de 200 esportistes d'arreu de Catalunya
21/05/2024

La platja de l’Arrabassada ha acollit la presentació de la primera edició de la TÀRRACO AQUATLÓ, una prova esportiva emmarcada dins del calendari de competició de la Federació Catalana de Triatló, i que aplegarà més de 200 esportistes d’arreu de Catalunya.

La prova combina dues disciplines: la natació en aigües obertes i la cursa a peu, i hi participaran esportistes de totes les edats entre les categories benjamina i absoluta. Hi haurà diversos recorreguts, segons la categoria: la natació es desenvoluparà sempre a la Platja de l’Arrabassada, mentre que la cursa a peu serà pels voltants d’aquesta arribant a la Platja del Miracle en la distància més llarga. Durant la seva presentació, el president del CN Tàrraco, Alex Jerez, ha destacat que després de 60 anys i amb una secció forta de triatló, “enguany ens aventurem a muntar un aquatló a la platja de l’Arrabassada com a punt idíl·lic per a la pràctica esportiva”.

El President ha remarcat que a Tarragona no es fa cap prova d’aquestes característiques i aquesta en serà la primera. El Conseller d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Sr. Berni Álvarez, ha felicitat al Club per a la iniciativa de portar un Aquatló a la ciutat i ha destacat que, “gràcies a clubs com el CN Tàrraco, la ciutat té cada vegada té més agenda esportiva, perquè els clubs que són la base perquè l’activitat esportiva creixi” i ha anunciat que, aquest estiu, hi ha molta activitat programada de diferents pràctiques esportives. Pere Mallafré, Coordinador Esportiu del CN Tàrraco ha convidat a la ciutadania a venir a veure la prova, “hi haurà molt nivell ja que puntua per la Copa Catalana i pel Jove Aquatleta Complet”. El coordinador ha explicat que, amb aquesta nova prova, el Club vol apropar l’Aquatló als i les esportistes de la ciutat. Encara hi ha temps per apuntar-se, les inscripcions estaran obertes fins dijous. 

Segells de reconeixement d'administració oberta