Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2024 Tarragona acull dissabte el II Clàssic Raid Tàrraco

Tarragona acull dissabte el II Clàssic Raid Tàrraco

Tarragona acull dissabte el II Clàssic Raid Tàrraco

Més de 55 cotxes recorreran més de 150 quilòmetres passant pel centre de la ciutat i per altres indrets de la demarcació tarragonina
26/04/2024

La segona edició del Clàssic Raid Tàrraco arriba dissabte 27 d'abril a Tarragona i tindrà com epicentre l'Anella Mediterrània. Es tracta d'una de les proves més emblemàtiques del Off-Road Classic Club que compta amb la col·laboració de Tarragona Esports. Enguany es preveu la participació de 55 cotxes que recorreran més de 150 quilòmetres i s'oferiran dues seccions. 

La primera secció sortirà a les 11 h des de l'Anella Mediterrània en direcció a la carretera T-11 per arribar als carrers Joan Miró i Doctor Mallaré i Gusash; i a l'avinguda Andorra. Accedirà a l'N-240 per anar cap al camí entre Tarragona i Valls fins a arribar a Puigdelfi, la Secuita i el Catllar. La tornada recorrerà altres vies com l'N-340, la Via Augusta, la Rambla Vella i la Plaça Imperial fins a arribar, de nou i cap a les 13 h, a l'Anella Mediterrània. 

La segona secció s'iniciarà a les 14.45 h, també des de l'Anella Mediterrània, i anirà direcció Cambrils, passarà per diversos pobles fins arribar a Gratallops i tornarà a l'Anella Mediterrània cap a les 18.30 h. 

El lliurament de premis tindrà lloc a les 20.30 h a l'Anella Mediterrània. 

Segells de reconeixement d'administració oberta