Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2024 Tarragona acull el torneig internacional de tennis M25 - Ciutat de Tarragona

Tarragona acull el torneig internacional de tennis M25 - Ciutat de Tarragona

Tarragona acull el torneig internacional de tennis M25 - Ciutat de Tarragona

La competició pertany al circuit mundial de la Federació Internacional de Tennis i se celebrarà entre el 24 i el 31 de març
18/03/2024

Tarragona serà la seu, des d'aquest diumenge 24 de març i fins al pròxim dia 31 de març, del torneig internacional de tennis M25 - Ciutat de Tarragona. Es tracta d'una competició que pertany al circuit mundial de la Federació Internacional de Tennis (ITF) i que organitza i acull el Club Tennis Tarragona amb la col·laboració de Tarragona Esports. En l'esdeveniment participaran jugadors professionals situats entre les posicions 201 i 500 -en fase final- del rànquing mundial, en la modalitat de masculí absolut, tant individual com dobles i l'entrada per gaudir en directe dels partits és gratuïta. 

Un total de 64 jugadors disputaran la fase prèvia, que se celebrarà entre el 24 i el 26 de març; 32 tennistes formaran part de la fase final i 16 parelles seran les protagonistes dels dobles, entre el 26 i el 31 de març. Entre aquests jugadors, es troben alumnes de l'escola del Club Tennis Tarragona, que jugaran el seu primer torneig internacional. Pel que fa a les finals, la final de dobles es jugarà el 30 de març a les 16.30 h i la individual es podrà veure l'endemà, 31 de març, a les 11 h. 

En el transcurs de la presentació del torneig celebrada aquest dilluns al matí, el conseller d'Esports i Turisme Esportiu de l'Ajuntament de Tarragona, Berni Álvarez, ha subratllat que es tracta d'un "reconegut i prestigiós esdeveniment internacional que permetrà veure en directe a tennistes del més alt nivell procedents de més d'una vintena de nacionalitats diferents". "Des de Tarragona Esports és un plaer col·laborar en aquest gran esdeveniment, treballem dia a dia i conjuntament amb els clubs de la ciutat, apostant fermament per l'esport base i, a la vegada, potenciant Tarragona com a capital esportiva i com a destí de turisme esportiu", ha conclòs. 

Per la seva banda, el president del Club Tennis Tarragona, Luís Salas, ha manifestat que "estem molt orgullosos d'organitzar aquest torneig internacional que serà la cirereta del pastís de totes les activitats que estem fent per fomentar l'esport i el tenis a la ciutat". "Aquest esdeveniment és un repte de ciutat, de les administracions, les entitats, els professionals, els socis i els col·laboradors que treballem pel desenvolupament de l'esport", ha afegit.  

Segells de reconeixement d'administració oberta