Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2024 Tarragona es converteix en seu del programa de tecnificació de la Federació Catalana de Natació

Tarragona es converteix en seu del programa de tecnificació de la Federació Catalana de Natació

Tarragona es converteix en seu del programa de tecnificació de la Federació Catalana de Natació

Esportistes de tota la demarcació entrenaran a la piscina Sylvia Fontana
06/06/2024

Tarragona s’ha convertit en seu del programa de tecnificació de la Federació Catalana de Natació (FCN), una iniciativa que fa que la ciutat esdevingui un referent d’aquest esport. El programa de tecnificació arriba a l’Anella Mediterrània gràcies al conveni de col·laboració entre Tarragona Esports i la FCN, un acord que especifica que joves nedadors i nedadores dels clubs de la demarcació tarragonina entrenin a la piscina Sylvia Fontana.

“Acollint aquest programa de tecnificació fem un pas més en la consolidació de Tarragona com a capital esportiva de referència”, ha manifestat el conseller d’Esports, Berni Álvarez, en el transcurs de la presentació de la iniciativa aquest dijous a la tarda. “Volem que aquest centre de tecnificació adreçat als clubs de natació esdevingui un centre de referència tant a escala autonòmica com estatal. Els entrenaments a la piscina Sylvia Fontana tenen l’objectiu de treure el màxim potencial dels joves nedadors i nedadores, possibilitant el desenvolupament d’una carrera professional”, ha subratllat Álvarez.

"Tarragona té un gran potencial en el món de la natació", ha afirmat per la seva banda el president de la FCN, Ramon Bosch, qui ha afegit que la juta directiva "estem cent per cent compromesos en aquest projecte, ja que volem donar suport a aquests joves que potser no poden desplaçar-se a un Centre d'Alt Rendiment i ajudar-los a desenvolupar tot el seu potencial fent nuclis d'entrenaments locals. "Aquesta iniciativa pot ser un pas previ al CAR i estem  convençuts que tindrà un impacte molt positiu en la natació catalana, ens permetrà impulsar el talent local i construir un futur brillant en aquest esport a la nostra regió", ha destacat. 

Actualment, són una vintena els nedadors i nedadores els que entrenen a la piscina Sylvia Fontana en el marc d’aquest programa de tecnificació. Fins al 30 de juny d’enguany i des del pròxim 2 de setembre fins al 30 de juny de 2025, es duran a terme entrenaments dos dies a la setmana.

Segells de reconeixement d'administració oberta