Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2024 Tarragona es prepara per a la Caminada Popular d'Hivern Asperger-TEA

Tarragona es prepara per a la Caminada Popular d'Hivern Asperger-TEA

Tarragona es prepara per a la Caminada Popular d'Hivern Asperger-TEA

Les inscripcions per l'activitat del 18 de febrer, gratuïtes, ja estan obertes a tota la ciutadania
05/02/2024

Tarragona Esports i l'Associació Asperger-TEA del Camp de Tarragona, Aspercamp, ja ho tenen gairebé tot a punt per a la Caminada Popular d'Hivern Asperger-TEA que tindrà lloc el diumenge 18 de febrer a les 10 h sortint des del Camp de Mart. Aquesta caminada enceta el calendari dels esdeveniments esportius a l'aire lliure d'aquest 2024 i està oberta, de forma gratuïta, a tota la ciutadania. El principal objectiu és fomentar la pràctica esportiva donant a conèixer la Síndrome d'Asperger-TEA i promoure'n la sensibilització social. De fet, just abans d'iniciar la caminada, al mateix Camp de Mart, tindrà lloc la lectura del manifest del Dia Internacional de la Síndrome d'Asperger que se celebra cada 18 de febrer. 

La caminada ofereix la possibilitat de fer un circuit llarg d'uns 9 quilòmetres que transcorrerà el centre urbà i trams de l'Anella Verda; i un circuit més curt i urbà de 5 quilòmetres. Ambdues propostes són circulars amb sortida i arribada al Camp de Mart i entre els espais destacats dels recorreguts destaquen la torre del Pretori, el Balcó del Mediterrani, el monument als Herois de 1811, el monument dels Castellers i la Font de l'Oliva. 

Les persones participants rebran una motxilla amb beguda i menjar, així com una samarreta. En finalitzar la caminada, es durà a terme un sorteig de tres neveres amb xecs regal de l'establiment Cal Sendra. 

Amb aquesta caminada, Tarragona Esports suma esforços amb Apercamp, una entitat reconeguda d’utilitat pública que treballa des de l’any 2010 per a totes les persones amb síndrome d’Asperger-TEAdel Camp de Tarragona, acompanyant, amb més d’una desena de projectes terapèutics i divulgatius, més de mig miler de famílies. 

Organitzada per Tarragona Esports i Aspercamp, la caminada també compta amb la col·laboració dels voluntaris de Protecció Civil i d'Apif; Ford Tarraco Center, Salut i treball, Adriana Cavallari, Cal Sendra , ViaT, Coca-Cola, Automàtic Tarraco i Ruzafa. 

Les persones interessades a participar-hi ja es poden inscriure de forma gratuïta, fins al pròxim 13 de febrer, a través del web de Tarragona Esports.

Segells de reconeixement d'administració oberta