Esteu aquí: Inici Govern Obert Comunicació Punts wi-fi apartats Tarragona_et_connecta

Tarragona_et_connecta

Cartell indicatiu zona Wi-FiL'objectiu de la xarxa wifi municipal TGN_et_connecta és donar accés a Internet a tothom i que qualsevol ciutadà, des del seu ordinador portàtil, pugui connectar-se dins de les seus municipals especificades i a les places de la Part Alta amb servei wifi de velocitat limitada a 256 kbps.

Aquest servei, que no pretén suplantar els que ofereixen les diferents operadores privades, veta l'accés a eines i programes per a la descàrrega d'arxius, xats, transmissió de fitxers, etc. A més, impedeix l'accés a pàgines de continguts no apropiats, com pàgines d’adults, violència, apostes i trucades IP.

Llocs d’accés

Disposeu de dependències municipals on s'ofereix cobertura wifi de connexió a Internet a les zones especificades. Podeu veure'n la ubicació mitjançant la llista següent:

A més, teniu accés des de diferents places de la Part Alta de Tarragona.

Requisits per poder accedir-hi

L’Ajuntament de Tarragona no proporcionarà cap tipus de maquinari al ciutadà. Per tant, el maquinari ha de ser propietat de l’usuari. Pot fer servir un ordinador portàtil, una PDA, un telèfon mòbil, etc... sempre que incorpori tecnologia wifi.

Els passos a seguir són:

  • Activar el receptor wifi.
  • Buscar i seleccionar la xarxa TGN_et_connecta a la llista de connexions sense fil i fer clic al botó acceptar.
  • Un cop connectats, obrir el navegador. Apareix la pantalla de benvinguda a la Xarxa sense fils.
  • El navegador demanarà acceptar el certificat de seguretat.
  • Cal acceptar l’excepció de seguretat encara que ens indiqui que no és segur o no està validat.
  • Un cop establerta la connexió, us donarà la benvinguda la pàgina web de l’Ajuntament de Tarragona www.tarragona.cat i podreu iniciar la navegació.
Segells de reconeixement d'administració oberta