Esteu aquí: Inici Invest in Tarragona Actualitat Tarragona va acollir el “Southern Catalonia Novel Campus” de l’1 al 4 de juliol

Tarragona va acollir el “Southern Catalonia Novel Campus” de l’1 al 4 de juliol

Tarragona va acollir el “Southern Catalonia Novel Campus” de l’1 al 4 de juliol

La trobada va comptar amb la participació de sis premis Nobel de Química i d’uns 100 investigadors d’arreu d’Europa.
24/07/2012

El Southern Catalonia Nobel Campus, organitzat pel Campus d'Excel·lència Internacional de Catalunya Sud (CEICS),  va acollir un centenar d’investigadors d’arreu d’Europa, els quals van poder compartir les seves experiències amb sis premis Nobel de Química: Sidney Altman, Ryoi Noyori, K. Barry Sharpless, Aaron Ciechanover, Richard R. Schorck i Ada E. Yonath.

A la inauguració, que va tenir lloc al campus Catalunya, hi van participar l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros; el rector de la URV, Francesc Xavier Grau; el president de l’AEQT, Joan Pedrerol i el director del CEICS, Jordi Cartanyà, que va destacar la importància de campus d’aquestes característiques “per millorar de manera conjunta en el camp de la ciència i en la innovació”.

Un cop acabades totes les sessions formatives, l'alcalde de Tarragona va presidir, a la Sala Noble de Casa Canals, una recepció de benvinguda als Premis Nobel i als participants de les jornades.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat