Esteu aquí: Inici Invest in Tarragona Actualitat L’alcalde Ballesteros defensa el corredor del Mediterrani com "necessari i imprescindible"

L’alcalde Ballesteros defensa el corredor del Mediterrani com "necessari i imprescindible"

L’alcalde Ballesteros defensa el corredor del Mediterrani com "necessari i imprescindible"

15/02/2013

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha defensat en el marc de la V Trobada del Cercle d’Economia que s’ha celebrat al Seminari de Tarragona la necessitat del Corredor del Mediterrani. “És imprescindible. Ni la nostra indústria ni el nostre Port poden competir ni ser viables. Per tant, aquí ens juguem la supervivència de dos pilars econòmics fonamentals: el Port i la indústria del major complex petroquímic del sud d'Europa”, ha remarcat.

L’alcalde Ballesteros ha demanat una aposta clara de l’Estat a favor del Corredor del Mediterrani. “Valorem molt una col·laboració institucional, de la societat civil i dels territoris com aquesta trobada del Cercle d’Economia i l’Associació Valenciana d’Empresaris. Aquest és el cas que hauríem de prendre com a exemple a Espanya. Perquè aquest tipus de col·laboracions cohesionen i donen força, compartint treball i defensant interessos comuns”, ha destacat.

Un cop finalitzades les intervencions, s’ha fet la lectura del manifest per part de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros; el president del Cercle d’Economia, Josep Piqué; el president de l’Associació Valenciana d’Empresaris, Vicente Boluda; l’alcalde de Castelló, Juan Alfonso Bataller; la consellera d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient del Govern Valencià, Isabel Boning; el secretari de Territori i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Ricard Font; i el president de la Fundació Proave, Federico Fèlix.

 

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat