Esteu aquí: Inici Invest in Tarragona Actualitat Un príncep saudita s'interesa per Tarragona

Un príncep saudita s'interesa per Tarragona

Un príncep saudita s'interesa per Tarragona

La tesis d’un alumne iemenita, que estudiava a la Global Business School, va permetre a una delegació tarragonina trobar-se amb el multimilionari Alwaleed Bin Talal.
25/03/2013

 

La trobada es va desenvolupar al 2011 a Madrid, i van assistir el conseller Javier Villamayor en nom de l’alcalde de Tarragona i els representants de l’escola de negoci. Una trobada en la que li van donar a conèixer l’escola, la ciutat i es va aprofitar l’avinentesa per invitar-li a conèixer Tarragona. Per la seva par el príncep els hi va comunicar la seva voluntat d’invertir al país.

Aquest primer contacte es va quedar en això, però dos anys més tard el príncep s’ha acordat de la seva reunió amb la delegació tarragonina i recentment ha penjat en la seva pàgina de Facebook un comunicat sobre la trobada. Aquest ha aparegut també en alguns dels principals mitjans de comunicació del mon àrab com Al-Jazeera. A més, el magnat ha expressat el seu interès per donar-se a conèixer i invertir a Espanya.

Aprofitant que el príncep s’ha acordat de la trobada, la Global Business School de Tarragona estudia la possibilitat de plantejar-li un projecte comú. “És una persona molt tolerant i gran defensora del diàleg i la igualtat, per això estem pensant en un projecte de formació global i d’aliança entre el món musulmà i el nostre”, explica Susana Fernández, directora de l’escola.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat