Esteu aquí: Inici Invest in Tarragona Notícies Dijous comença a Tarragona Impulsa un nou cicle de formació per a emprenedors

Dijous comença a Tarragona Impulsa un nou cicle de formació per a emprenedors

Dijous comença a Tarragona Impulsa un nou cicle de formació per a emprenedors

S'ofereixen onze sessions formatives gratuïtes, adreçades a persones que estiguin interessades en obrir un negoci o tinguin una empresa en fase de consolidació.
06/03/2013En aquesta ocasió les sessions s'han distribuït en dos mòduls: "Gestió empresarial" i "Habilitats directives" de manera que es puguin treballar dos aspectes necessaris i complementaris per la gestió i direcció d'empreses.

El mòdul de gestió empresarial s'ofereix gràcies a la col·laboració de la Fundació Privada Universitària Mollá Rudiez i tractarà temes fonamentals relacionats amb elements fiscals i comptables que s'han de conèixer per crear i gestionar una empresa. Aquest mòdul consta de 5 sessions de 3 hores cadascuna. Algunes d'elles són: Fiscalitat bàsica per a empreses; Contractació laboral o Pràctica Comptable.

Per altra banda, el mòdul d'habilitats directives es composa de 6 sessions de dues hores cadascuna i es tractaran temes com la planificació i gestió del temps, el lideratge, la motivació d'equips de treball o la resolució de conflictes. En aquest bloc el docent serà el Sr. Òscar Hijosa, emprenedor, empresari i coach, formador de la Xarxa d'Emprenedoria Universitària de Catalunya.

Totes les sessions tindran lloc a la seu de Tarragona Impulsa, al Magatzem 1 de l'Espai Tabacalera. A la web http//:tarragonaimpulsa.tarragona.cat es pot consultar el programa complet, amb el contingut i horaris de cada sessió. També a la web trobareu el formulari d'inscripció.

La programació d'aquests mòduls respon a l'objectiu de Tarragona Impulsa d'afavorir la formació dels emprenedors com a fórmula per a incrementar l'èxit dels nous negocis.

Actualment, per la manca d'ofertes del mercat de treball augmenten les persones que decideixen obrir el seu propi negoci. La voluntat de Tarragona Impulsa és posar a disposició d'aquestes persones que no tenen formació específica sobre gestió i direcció d'empreses les eines necessàries per emprendre amb certes garanties. Un cop que una persona aposta per obrir la seva empresa és molt important treballar per la seva supervivència al mercat. En aquest sentit és que Tarragona Impulsa posa els seus serveis d'assessorament i formació a disposició de les persones emprenedores.

L'any passat Tarragona Impulsa va realitzar dos cicles formatius d'aquestes característiques que van ser molt ben valorats pels prop de vuitanta emprenedors que van participar-hi.

Segells de reconeixement d’administració oberta