Esteu aquí: Inici Invest in Tarragona Notícies Engega el programa d'emprenedoria SINERGIES entre Tarragona i la Xina

Engega el programa d'emprenedoria SINERGIES entre Tarragona i la Xina

Engega el programa d'emprenedoria SINERGIES entre Tarragona i la Xina

05/03/2013

 

S’ha presentat en roda de premsa el projecte Sinergies, conjuntament entre l’Ajuntament de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili. El tinent d’alcalde de Treball i Activació Econòmica, Javier Villamayor, a través del Tarragona Impulsa, ha destacat la importància d’aquest programa únic que engega ara, i que ha posat en comú el treball d'aquestes dues institucions principalment, però també amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona i la Casa Àsia.

Aquest projecte neix de la voluntat de fomentar l’emprenedoria en mercats i sectors emergents per part de la Conselleria de Treball i Activació Econòmica, i es tracta d’afavorir la unió entre joves catalans emprenedors i estudiants provinents d’economies emergents, en aquest primer cas, la Xina. Una comunitat, la xinesa molt present a la universitat de Tarragona en els darrers anys ja que són alhora alumnes del programa “Empresa y Lengua Española” de la Fundació URV, amb l’objectiu d’explorar les possibilitats d’idees de negoci basades en sectors econòmics claus d’ambdós mercats.

El programa té en compte la idiosincràsia de la cultura xinesa i la europea i s’estableix com a fonamental la creació d’un vincle de confiança i d’adaptació cultural entre els emprenedors xinesos i els autòctons per tal de fer possibles les relacions empresarials.

 

Període
Del 5 d’abril al 28 de juny de 2013 (divendres matins i caps de setmana puntuals)

Destinataris
Joves de 18 a 30 anys

Inscripcions
Del 4 al 18 de març de 2013 a tarragonaimpulsa.tarragona.cat
Inscripcions gratuïtes. Places limitades

Selecció
Del 19 al 21 de març de 2013

Més informació al teléfon 977 24 36 09 (Eva o Meritxell)

Segells de reconeixement d’administració oberta