Esteu aquí: Inici Invest in Tarragona Notícies L’Ajuntament i la Fundació Banesto impulsen l'emprenedoria per a joves

L’Ajuntament i la Fundació Banesto impulsen l'emprenedoria per a joves

L’Ajuntament i la Fundació Banesto impulsen l'emprenedoria per a joves

El programa YUZZ ofereix noves oportunitats als joves amb idees innovadores de caràcter tecnològic
L’Ajuntament i la Fundació Banesto impulsen l'emprenedoria per a joves Foto: Mauri
18/09/2012

 

El tinent d’alcalde de Treball i Activació Econòmica, Javier Villamayor, i el director general de la Fundació Banesto, Francesc  Fajula, van presentar ahir al matí  la convocatòria del programa YUZZ que pretén fomentar l’esperit emprenedor per a joves de 18 a 30 anys.

El tinent d’alcalde, Javier Villamayor,  va explicar que YUZZ  és un Concurs que promou el talent dels joves que volen posar en marxa idees amb un alt component tecnològic i innovador,  i va destacar que aquesta iniciativa forma part de la lluita contra l’atur juvenil, un dels objectius de l’Ajuntament.

Vint joves emprenedors de la nostra ciutat es beneficiaran d’aquest programa i podran fer possible la seva idea de negoci.

El director general de la Fundació Banesto, Francesc Fajula, va subratllar que YUZZ  s’està desenvolupant en 35 ciutats, amb la participació de 20 joves emprenedors,  i que en les tres edicions del programa que han impulsat s’han constituït un total de 400 empreses tecnològiques. En aquest sentit, la Fundació Banesto juntament amb les institucions col·laboradores  posen a disposició dels guanyadors, durant set mesos,  el suport necessari per desenvolupar la seva idea en el mercat amb una xarxa d’experts, formació empresarial, suport administratiu, etc. Aquesta formació tindrà lloc a la seu de “Tarragona Impulsa”, que obrirà a finals de mes a la Tabacalera.

A la roda de premsa també hi van estar presents els representats de les entitats col·laborades:  el director de la Càtedra sobre el Foment de l’Emprenedoria i la Creació d’Empreses, Pere Segarra; el director de l’IES Comte de Rius, Francesc Roca, i la promotora de la propietat industrial i intel·lectual i Emprenedoria del Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació, Laura Parrera.

La convocatòria estarà oberta del 17 de setembre al 31 d’octubre, a través de la web: www.yuzz.org/participa

més informació

Segells de reconeixement d’administració oberta