Esteu aquí: Inici Invest in Tarragona Notícies S'ha celebrat a Tarragona un congrés sobre la inversió empresarial Xina – Espanya

S'ha celebrat a Tarragona un congrés sobre la inversió empresarial Xina – Espanya

S'ha celebrat a Tarragona un congrés sobre la inversió empresarial Xina – Espanya

L’àrea de dret financer i tributari de la URV, va organitzar el congrés el passat 22 i 23 de novembre, amb l’objectiu d’analitzar les principals aspectes jurídics i econòmics que repercuteixen en la connexió empresarial Xina-Espanya.
29/11/2012


Durant dos dies de reflexió s’ha pogut copsar que la Xina a punt de superar el Estats Units i assolir la supremacia econòmica mundial, ha trencat fronteres i les empreses estan globalitzant les inversions. Al mateix temps, l’ increment del nivell de vida està convertint el gegant asiàtic en un dels mercats de consum més poderosos del món. Tarragona reuneix condicions per atreure l’atenció dels inversors.

Segons Àngel Urquizu, vicedegà de la facultat de Ciències Jurídiques de la URV i director del màster en relacions empresarials entre Europa, la Xina i Amèrica Llatina, que cursen 42 alumnes xinesos, els sector més atractius pels inversors asiàtics aquí són la producció agroalimentària, el sector turístic i la tecnologia mediambiental.

La URV i la Conselleria de Treball i Activació Econòmica de l’Ajuntament de Tarragona, per la seva part, impulsen un programa (Sinergies) per crear nous projectes empresarials en col·laboració entre alumnes de diferents especialitats de la universitat, amb talent emprenedor. L’objectiu es generar sinergies que creïn negocis amb vocació internacional amb ressò a la Xina.

Segells de reconeixement d’administració oberta