Esteu aquí: Inici Invest in Tarragona Notícies L'Ajuntament de Tarragona i la ciutat xina de Tianjin establiran un programa d'emprenedoria

L'Ajuntament de Tarragona i la ciutat xina de Tianjin establiran un programa d'emprenedoria

L'Ajuntament de Tarragona i la ciutat xina de Tianjin establiran un programa d'emprenedoria

L'objectiu és promoure intercanvis
07/09/2012

L'Ajuntament de Tarragona i l'Àrea de Promoció Econòmica de Tianjin, a la Xina, ja han iniciat un seguit de contactes amb l'objectiu principal d'establir un programa d'emprenedoria juvenil entre les dues administracions.

La finalitat és que els dos països busquin els seus nexes comuns i puguin establir línies de treball que siguin productives per a les dues zones.

Cal recordar que una delegació d'alumnes xinesos de Tianjin, força nombrosa, es va desplaçar fins a la URV de Tarragona abans d'aquest estiu, per cursar estudis de llengua castellana i d'història. Aquests alumnes van conviure durant uns mesos a la ciutat i van conèixer de primera mà els costums i les tradicions de la ciutat. A partir d'aquí va començar la col·laboració.

La previsió és que aquests alumnes tornin a venir l'any vinent.

Segons va apuntar el regidor de Promoció Exterior de la ciutat de Tarragona, Javier Villamayor, "la idea és establir un seguit de contactes i d'explicar els incentius a l'exterior perquè es puguin establir nexes d'unió entre els dos territoris".

Segells de reconeixement d’administració oberta