Esteu aquí: Inici Invest in Tarragona Notícies Reunió de seguiment del Pacte pel Desenvolupament

Reunió de seguiment del Pacte pel Desenvolupament

Reunió de seguiment del Pacte pel Desenvolupament

Es van tractar temes com el Campus d’Excel·lència Internacional, l’Any Internacional de l’Energia, la connexió amb l’ample de via Europeu i la plataforma de l’A-27.
Reunió de seguiment del Pacte pel Desenvolupament Imatge de la sessió de treaball del Pacte pel Desenvolupament. Foto: Mauri
03/07/2012

 

Ahir 7 de maig va tenir lloc a l’Ajuntament de Tarragona una reunió de treball dels membres que integren el Pacte pel Desenvolupament del clúster químic, un document que es va subscriure el 6 de juliol de 2010 a l’Ajuntament, amb l'objectiu de consolidar les instal·lacions productives existents i atreure noves inversions, tant de les empreses presents com d'altres noves a través d'una millora de la competitivitat.

Els assistents a la reunió van posar en comú l’estat de les qüestions per tal d’avaluar el progrés d’aquest Pacte, tot i la conjuntura de crisi, en els diversos fronts i vectors d’activitat. Alguns dels principals temes que es van tractar a la sessió van ser el Campus d’Excel·lència Internacional (Nobel de Química a Tarragona, de l’1 al 4 de juliol), el fet que el 2012 és l’Any Internacional de l’Energia, els temes relacionats amb la connexió amb l’ample de via Europeu i la plataforma de l’A-27.

Segells de reconeixement d’administració oberta