Esteu aquí: Inici Invest in Tarragona Notícies Es presenta el Cens georeferenciat dels polígons empresarials

Es presenta el Cens georeferenciat dels polígons empresarials

Es presenta el Cens georeferenciat dels polígons empresarials

El CEPE-SI és una eina informàtica per a la promoció dels negocis ubicats als polígons i la captació de noves empreses.
Es presenta el Cens georeferenciat dels polígons empresarials Presentació institucional del CEPE-SI. Foto: Jaume Omella.
08/05/2012

 

El tinent d’alcalde de Treball i Activació Econòmica, Javier Villamayor, ha presentat avui el Cens georeferenciat dels polígons industrials de Tarragona, CEPE-SI, acompanyat per la directora general de la Confederación Española de Polígonos Empresariales, Rosa Martínez; el president de la Cambra de Comerç, Albert Abelló, i el president de PIMEC Tarragona, Josep Joaquim Sendra.

El Cens georeferenciat dels polígons industrials de Tarragona, CEPE-SI és una eina informàtica que recull totes les empreses ubicades als polígons industrials de la nostra ciutat de manera georeferenciada; també es poden consultar les ofertes de naus i solars disponibles amb les característiques de cadascuna d’elles i, a més, hi ha els serveis i infraestructures de cada polígon.

El tinent d’alcalde, Javier Villamayor, ha manifestat que “ l’Ajuntament de Tarragona té com a prioritats millorar la situació dels polígons i avançar en la seva promoció, però també atraure noves inversions a la ciutat i generar ocupació i aquest projecte respon a aquests objectius”. A més, ha afirmat que “Tarragona és la primera ciutat de l’Estat espanyol que disposa d’aquesta eina de promoció dels polígons, que CEPE exportarà a d’altres altres ciutats, constituint una plataforma de promoció de polígons a nivell estatal”.

El Cens georeferenciat dels polígons industrials de Tarragona, CEPE-SI, forma part del Pla d’acció de millora i promoció dels polígons que s’està realitzant des de la conselleria de Treball i Activació Econòmica i està vinculat a l’Oficina de Captació d’Inversions que en breu es presentarà .

El tinent d’alcalde de Treball i Activació Econòmica, Javier Villamayor, ha destacat que el projecte s’ha desenvolupat amb la col·laboració de les associacions empresarials dels polígons, la Pimec i la Cambra de Comerç i ha agraït els seus esforços per a fer-lo possible. El projecte ha comptat amb el cofinançament del Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, a través d’una subvenció per projectes de desenvolupament local.

El CEPE-SI es pot consultar a: http://poligons.tarragona.cat.

Segells de reconeixement d’administració oberta