Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2024 Abril Pantomima Full: Hecho a mano

Pantomima Full: Hecho a mano

Potser fa anys que veiem Pantomima Full en format digital, però tu, que si estàs llegint una ressenya és perquè ja tens una edat, saps perfectament que les coses fetes a mà tenen un valor especial. Que on estigui allò artesanal, que es tregui allò industrial. Ja pagues tres euros i mig per un pa d’espelta, dos cinquanta per un cafè d’especialitat acabat de moldre i deu per un còctel el valor afegit del qual és que el cambrer porta tirants i el got és un peix.

Creiem que val la pena pagar una mica per veure aquests xavals fent les seves brometes de forma manual, sense edició, sense talls, només tu i ells. Pur producte. Anar a veure’ns també encaixa a la imatge que vols donar de tu mateix. Deixa’t estafar per nosaltres també.

Pantomima Full, fet a mà és el tercer espectacle de Pantomima Full. Tan dolent no serà si la gent s’ha cruspit el primer i després el segon. Ofereix més del mateix, això és així, hem trobat una fórmula que ens funciona i l’esprémerem. És el que faria qualsevol. Per tant, si et ve de gust estar durant una hora i mitja veient monòlegs sobre els temes dels nostres vídeos i esquetxos amb els nostres personatges, agafa’t una entrada. Altres coses valen més i t’ho penses menys. A la teva vida t’has llegit la ressenya d’uns texans.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Pantomima Full: Hecho a mano
Què
Teatre
Quan
26/04/2024 21:00 to 23:00
Localització
Preu
22 €
Organitzat per 
Ninona producciones
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta