Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2024 Abril Remember Queen

Remember Queen

Tribut musical a Queen

L’objectiu d’aquest espectacle és crear la sensació d’estar veient Queen en viu, gràcies al fet que els integrants de l’espectacle ocupen la formació exacta que tenia el grup anglès sobre l’escenari, utilitzant deu canvis de vestuari, a més d’incloure al xou un suport visual amb els vídeos que Queen ens va llegar al llarg dels anys i servint-nos per conèixer la banda de Freddy Mercury i els millors moments de la seva carrera.

Els artistes de Remember Queen tenen cura del més mínim detall de l’espectacle original amb una posada en escena similar a la que aquests utilitzaven a la Gira del 86, sent la darrera Gira de QUEEN amb “Freddie Mercury” en escena. La formació original que apassiono als escenaris de tot el món.

Queen era excepcional perquè els seus músics ho eren excepcionals com la seva bateria Roger Taylor, reconegut i destacat músic de la història del rock, que a més va ser compositor de gran part dels èxits com “Radio Ga Ga”, “A Kind of Magic”. El bateria de Remember Queen Roberto D´Amicis interpreta com ningú altres èxits de Queen com “I’m In Love With My Car”. Al paper de Brian May Leo Giannetto i com John Deacon, Julio Llorca.

Tots els èxits de Queen com “We are the Champions” o “Bohemian Rapsody” en un espectacle d’èxit internacional vist per més de cinc-centes mil persones protagonitzat pel millor doble del món de Freddie Mercury, Piero Venery que des d’Itàlia ens ofereix una impecable caracterització de l’artista, juntament amb els seus gestos, balls i posada en escena.

Vist per més de 500.000 persones en temporades passades.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Remember Queen
Què
Música
Quan
27/04/2024 20:00 to 23:00
Localització
Preu
31 € Anticipada (+ despeses de gestió) / 36 € Taquilla
Organitzat per 
Tratos producciones
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta