Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2024 CaixaForum Cap a la muntanya des de dins

Cap a la muntanya des de dins

En aquest taller experimentarem amb la materialitat sonora de la muntanya. Partint de gravacions ambientals extretes de la muntanya de Montserrat i mitjançant la interpretació sonora experimental en directe, crearem un mapa sonor amb distorsions, manipulacions i sincronitzacions d’aquests fragments sonors. Una experiència que ens permetrà crear una cançó que ballarem en grup i ens portarà de dins cap a fora de la muntanya.

Martin Llavaneras (el Segrià, 1983) treballa l’escultura i la instal·lació relacionada amb els processos de transformació de diferents materials naturals i industrials. Ha fet exposicions individuals i col·lectives en diferents institucions, com ara la Fundació Joan Miró, La Capella o el Centre d’Art La Panera, entre d’altres. També ha rebut premis i beques, com el Barcelona Producció, el Premi Art Nou o la beca Guasch-Coranty.

Alejandro Palacín (Barcelona, 1989) és un artista visual que treballa l’escultura i la instal·lació des de l’humor i la ironia, però amb una profunditat analítica. El seu treball s’ha exposat de manera tant individual com col·lectiva en diferents galeries com l’Et Hall o la Nogueras Blanchard, i nombroses institucions com ara el Tecla Sala, l’Arts Santa Mònica o el MACBA.

Activitat recomanada per a famílies amb nens i nenes a partir de 5 anys.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Cap a la muntanya des de dins
Què
Música, Cursos i tallers, Activitats familiars
Quan
08/07/2024 18:30 to 19:30
Localització
Preu
4 €
Venda d'entrades / Inscripcions

compra d'entrades caixaforumtarragona

Entrada gratuïta per a menors de 3 anys

Organitzat per 
Caixa Forum Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta