Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2024 CaixaForum Explora: la platja

Explora: la platja

APRENDRE DEL MAR A TRAVÉS DE LES RESTES MARINES

No fa falta esperar que sigui estiu ni posar-se unes ulleres de bussejar per saber quines espècies viuen a les nostres costes.

El mar, sempre tan generós, ens deixa a la platja moltes restes marines d’animals, plantes i algues que viuen dins de les seves aigües. Aquestes restes poden ser una part de l’organisme –com l’os de la sèpia o els ulls de Santa Llúcia–, o potser un element que l’animal produeix temporalment, com els ous de les rajades.

De vegades aquests elements es poden identificar fàcilment, com les petxines dels bivalves. Altres, en canvi, són restes que la sal, el sol i l’aigua han anat degradant de mica en mica fins a convertir-los en elements irrecognoscibles. Aquest Explora mostra la quantitat i la diversitat de restes marines que es poden trobar a les platges mediterrànies. Descobreix i aprèn sobre aquestes restes i converteix-te en un autèntic o autèntica beach hunter. Deixa’t sorprendre per aquest univers tan desconegut!

  • Tots els assistents a l’activitat n’han de tenir una entrada, adults i infants.
  • Els menors de 3 anys tenen l’entrada gratuïta, però n’han d’adquirir el tiquet. Per fer-ho, s’ha de seleccionar a l’apartat de promocions l’opció “menors de 3 anys”.
  • Els nens i les nenes han d’anar acompanyats, com a mínim, d’un adult.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Explora: la platja
Què
Activitats familiars, Cursos i tallers
Quan
25/03/2024 18:30 to 19:30
Localització
Telèfon de contacte
977 249 871
Preu
4 €
Venda d'entrades / Inscripcions

Podeu comprar les entrades a la web de CaixaForum.

Organitzat per 
CaixaForum
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta