Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2024 CaixaForum Universos literaris: Com escriure una novel·la i no morir en l'intent

Universos literaris: Com escriure una novel·la i no morir en l'intent

Què és el que ocorre des que tens una idea fins que acaba convertida en un manuscrit? Quina diferència hi ha entre una idea i una història? I, aleshores, quantes històries es poden explicar? Quines són les trampes que hi ha al llarg del camí i com es poden evitar? Manel Loureiro respondrà totes aquestes qüestions i ens convidarà a acompanyar-lo en l'agitat camí de crear una història que sedueixi centenars de milers de lectors d'arreu del món. 

Manel Loureiro (Pontevedra, 1975) és escriptor, guionista, advocat i presentador de televisió. Actualment col·labora com a articulista en diversos mitjans de premsa escrita d'àmbit nacional i com a comentarista a Radio Nacional de España. La seva primera novel·la, Apocalipsis Z. El principio del fin (2007), va començar com un blog a internet fins que es va transformar en un fenomen viral i, després, en best seller. Altres obres que l'han consolidat com a autor de referència en el panorama literari espanyol i internacional són Los días oscuros, La ira de los justos, El último pasajero, Fulgor, Veinte, La Puerta i La ladrona de huesos.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Universos literaris: Com escriure una novel·la i no morir en l'intent
Què
Lletres
Quan
23/01/2024 18:00 to 19:00
Localització
Preu
6 €
Venda d'entrades / Inscripcions

A través del web proticketing.com.

Organitzat per 
CaixaForum Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta