Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2024 Febrer Xerrada amb 'Aturem el Hard Rock' i 'Stop Creuers'

Xerrada amb 'Aturem el Hard Rock' i 'Stop Creuers'

Activitat prefunció de l'espectacle Acorar, de l'empresa productora d’espectacles i gestió cultural Produccions de Ferro, que es podrà veure els 2 i 3 de febrer a la Sala Trono.

  • Aturem el Hard Rock: La Plataforma No juguem, aturem Hard Rock, és la continuació de l’Assemblea Aturem Bcn World, una plataforma ciutadana formada al 2012 per veïns i veïnes del Camp per organitzar-se contra el projecte del macro-casino que es pretén ubicar entre els municipis de Vila-seca i Salou. L’objectiu de la Plataforma és lluitar, per totes les vies possibles, per aturar l’enèsim macro-projecte de la Generalitat que ataca frontalment les condicions de vida de les habitants del territori.
  • Stop Creuers: La lluita social contra l’augment incessant del trànsit marítim de creuers a Catalunya fins ara ha estat poc articulada i coordinada. Aquest web neix precisament amb la voluntat d’aglutinar i enfortir l’oposició ciutadana a aquesta activitat altament contaminant, gran consumidora d’energia i recursos locals, i generadora d’immensos i greus impactes socials, ambientals i sanitaris, tant a escala local com global. 

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Xerrada amb 'Aturem el Hard Rock' i 'Stop Creuers'
Què
Xerrades i congressos
Quan
01/02/2024 19:00 to 20:00
Localització
Telèfon de contacte
977 13 21 66
Preu
Activitat gratuïta.
Organitzat per 
La Capona llibreria i Sala Trono
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta