Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2024 Hivern Jove Març Jornada 25è Aniversari H2o

Jornada 25è Aniversari H2o

H2O, l’entitat LGTBI de referència al Camp de Tarragona, oferim una jornada de celebració, però també d’anàlisi de la feina feta (i la que queda per fer) en l’àmbit de la intervenció comunitària, vinculada sobretot a les sexualitats, la realitat LGTBI, la salut sexual i la salut juvenil.

La jornada constarà d’unes taules de debat i experiències amb l’actualització dins dels àmbits temàtics d’incidència de l’entitat, es coneixeran altres experiències i models de treball, així com el plantejament de quins són els reptes de futur. Les taules experiencials estaran acompanyades per professionals experts en la matèria i seran les següents:

  • Sexualitats: quin tipus d’educació sexual està rebent la població juvenil? S’està intervenint en tots els contextos? Des de quines mirades s’intervé? La garantim al llarg de tota l’educació obligatòria?
  • Àmbit LGTBI: Com acompanyem la diversitat LGTBI? Disposen les persones de joventut d’eines per a l’abordatge de la realitat LGTBI en els seus àmbits de treball? Com treballem les situacions LGTBIfòbiques que es produeixen?
  • Salut sexual: les relacions sexuals en l’època del porno i les xarxes socials… Estem preparades per als poliamors i les diversitats afectives? Com abordem noves realitats vinculades al VIH i altres ITS: chemsex, prep…? Salut juvenil: on busca la informació la població jove a l’hora d’abordar la informació en salut? Noves metodologies i estratègies per arribar a la població juvenil en matèria de salut. Diferents contextos, diferents estratègies.

Per a professionals.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Jornada 25è Aniversari H2o
Què
Cursos i tallers
Quan
14/03/2024 09:30 to 14:00
Programació
Tarragona Jove
Localització
Preu
Gratuït amb inscripció prèvia
Venda d'entrades / Inscripcions

En línia a: tarragonajove.org

Organitzat per 
Tarragona Jove
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta