Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2024 Maig Dia Mundial de la Diversitat Cultural

Dia Mundial de la Diversitat Cultural

Amb motiu del Dia Mundial de la Diversitat Cultural, la ciutat es prepara amb tot un seguit d'activitats per reivindicar la riquesa de les cultures del territori tarragoní i se celebrarà una jornada oberta per a tota la ciutadania, amb una fira i un concurs de talents.

La fira, que començarà a les 11 h del matí i acabarà a les 20 h de la tarda, comptarà amb la presència de les divuit associacions organitzadores que durant tot el dia oferiran productes d'altres països, així com menjars, danses, tallers i música.

Talent Show, un dels plats forts de la jornada serà el concurs de talents que s'organitzarà a les 11.30 h, amb la presència d'artistes emergents de la ciutat. Aquests tindran l'oportunitat de mostrar el seu art davant del públic de la fira, i tres jurats decidiran qui seran els tres guanyadors els qui s'atorgaran dotacions econòmiques dels 400 als 100 €. El procés d'inscripció roman obert fins al 16 de maig i es poden enviar les propostes amb un breu vídeo al mail: allende.tarragona@gmail.com

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Dia Mundial de la Diversitat Cultural
Què
Activitats familiars, Gastronomia, Dansa
Quan
18/05/2024 11:00 to 20:00
On
Parc Glorieta de la Reconciliació
Preu
Gratuït
Organitzat per 
Associació Allende de Tarragona / La Casa del Jardí
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta