Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2024 Maig Hitchcock (La comèdia)

Hitchcock (La comèdia)

Hitchock la comèdia és un homenatge a les pel·lícules i a les sèries d’Alfred Hitchcock, ple de referències dels seus clàssics. El conjunt de diferents trames i casos dels seus thrillers es converteix en una comèdia d’embolic, un Vodevil en blanc i negre amb un llenguatge absurd i divertit.

Isidre treballa en un cinema on es projecta l’anunci de McGuffin, XIII Festival de curts d’intriga. En aquesta pantalla se li apareix el mestre del suspens i li proposa que es presenti al concurs de curtmetratges, el qual ell mateix l’ajudarà a dur a terme.

Dirigits per Alfred Hitchcock, Isidre i la seva xicota Lili (encara que ella no el pot veure) graven un curt utilitzant l’antiga tècnica de les seves pròpies pel·lícules.

Tot es farà en un sol estudi, al cinema on ell treballa; tot, tret de trobar uns actors famosos que en cinema s’anomenen els «cameos», que li donaran un toc de distinció al curtmetratge, i que és clar que hauran de sortir a buscar-los i inventar-se els motius més absurds per aconseguir-ne la interpretació.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Hitchcock (La comèdia)
Què
Teatre
Quan
10/05/2024 21:00 to 23:00
Localització
Preu
A partir de 18 €
Venda d'entrades / Inscripcions
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta