Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2024 Març Conferència “Addicció a les pantalles. Com acompanyem els infants i adolescents des de l’educació?”

Conferència “Addicció a les pantalles. Com acompanyem els infants i adolescents des de l’educació?”

L'efecte real dels telèfons mòbils i de les noves tecnologies en els infants i adolescents encara està per mesurar. Els mòbils són eines amb moltes potencialitats pedagògiques però que també poden tenir un poder d'addicció molt important, segons adverteixen nombrosos pediatres i psicòlegs. Fins a quin punt pot afectar un mal ús dels dispositius electrònics al cervell de l’infant i adolescent? Com els agents educatius (l'escola, els espais de lleure educatiu, les famílies) podem acompanyar els infants i joves en aquest procés?

Cristina Delgado Garcia, coordinadora de programes de prevenció de l’entitat Projecte Home, ens donarà algunes pautes en la conferència “Addicció a les pantalles. Com acompanyem els infants i adolescents des de l’educació?”, que tindrà lloc DEMÀ 19 de març a Tarragona.

Projecte Home Catalunya és una entitat que té com a missió promoure l'autonomia i la dignitat de les persones, treballant col·lectivament per la prevenció i el tractament de les addiccions i la reinserció social. Anualment atén 1.500 persones amb diverses addiccions, un 2,5% de les quals amb abús de les noves tecnologies.

La conferència és gratuïta i de lliure accés, prèvia inscripció, i està adreçada a la comunitat educativa: mestres, educadors i educadores, monitors i monitores, famílies, etc.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Conferència “Addicció a les pantalles. Com acompanyem els infants i adolescents des de l’educació?”
Què
Xerrades i congressos
Quan
19/03/2024 18:00 to 19:00
Localització
Preu
Gratuïta
Organitzat per 
Fundació Pere Tarrés
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta