Per a joves de 16 a 35 anys | A càrrec de Biophenólics
Coneix més a fons els aliments del futur, participa en tastos innovadors i experimenta amb pràctiques que et faran veure la tecnologia i la ciència darrere del que mengem cada dia.
Food Lab Kesse és el primer laboratori culinari experimental jove impulsat des de l’Espai Jove Kesse de Tarragona. Una proposta que combina innovació gastronòmica, creativitat jove, nous aliments i tecnologies emergents, amb una clara aposta per la sostenibilitat, la inclusió i el territori.
A través d’aquest projecte es vol acostar al jovent el vessant futurista, científic i experimental de l’alimentació, oferint-los una oportunitat única per descobrir tècniques d’avantguarda, entendre la recerca alimentària i fomentar el seu esperit crític i creatiu. No es tracta només d’aprendre a cuinar, sinó d’explorar com serà la cuina del futur, qüestionar els hàbits alimentaris actuals i imaginar noves maneres de menjar, produir i compartir.
Més informació sobre aquest esdeveniment…