Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2025 Joventut Cuinar sense foc: supervivència creativa | Food lab Kesse

Cuinar sense foc: supervivència creativa | Food lab Kesse

Per a joves de 16 a 35 anys

A càrrec de MC Digital Lab

Posa a prova la teva creativitat experimentant amb aliments crus, deshidratats i fermentats.

Descobreix com cuinar sense foc pot donar lloc a plats originals i saludables, ideals per a qualsevol situació.

Food Lab Kesse és el primer laboratori culinari experimental jove impulsat des de l’Espai Jove Kesse de Tarragona.

Una proposta que combina innovació gastronòmica, creativitat jove, nous aliments i tecnologies emergents, amb una clara aposta per la sostenibilitat, la inclusió i el territori.

A través d’aquest projecte es vol acostar al jovent el vessant futurista, científic i experimental de l’alimentació, oferint-los una oportunitat única per descobrir tècniques d’avantguarda, entendre la recerca alimentària i fomentar el seu esperit crític i creatiu.

No es tracta només d’aprendre a cuinar, sinó d’explorar com serà la cuina del futur, qüestionar els hàbits alimentaris actuals i imaginar noves maneres de menjar, produir i compartir.

Amb aquest enfocament, Food Lab Kesse esdevé un espai de pensament, experimentació i expressió jove, on els i les participants no només toquen de prop la innovació culinària sinó que també participen activament en la seva creació, generant propostes, reptes i idees que podríen formar part del canvi alimentari global.

Cuinar sense foc: supervivència creativa | Food lab Kesse
Què
Gastronomia, Cursos i tallers, Altres
Quan
06/11/2025 18:00 to 20:00
Programació
Tarragona Jove
On
Espai Jove Kesse
Telèfon de contacte
+34 687 03 08 84
Preu
Gratuït amb inscripció prèvia
Venda d'entrades / Inscripcions
Organitzat per 
Food Lab Kesse
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta