L'Associació d'Empresaris d’Hostaleria de Tarragona Ciutat, amb el suport del Patronat de Turisme de l'Ajuntament de Tarragona i del Port de Tarragona; i amb el patrocini d’Arròs Bayo i del Celler Castell d’Or; presenten les jornades de l’arròs mariner de Tarragona.
Durant 15 dies, alguns dels millors restaurants de la ciutat serviran menús especials amb l'arròs mariner com a protagonista.
Els restaurants participants són: Brisa Restaurant/Tamarit Beach Resort, Restaurant El Llagut, El Racó del Pescador, Taranta Restaurant, Restaurant Hola Playa, Casa Balcells, Restaurant La Morada, La Xarxa, Restaurant La Malcriada, Quattros, La Sardineta Restaurant, Vadegust, Gure-Toki, Selvático Wellness Food&Cocktails, El Pòsit del Serrallo, Flamingo, Tapepear, Galliner de L'antiquari, Casa Bartra/Hotel Nuria, Beach House La Mora i Nàutic Tarragona.