Esteu aquí: Inici La ciutat Nadal a Tarragona Festes i tradicions

Festes i tradicions

Els més petits de la casa són els protagonistes absoluts d'aquestes festes. Ells viuen el Nadal més intensament que ningú. Segur que alguns ja fan llistes per a la carta als Reis.

Aquí us en podeu descarregar una de ben xula per imprimir i donar als patges reials que visiten aquests dies la ciutat de Tarragona per fer arribar els desitjos dels infants a ses Majestats.
 

CARTA ALS REIS (PDF)

A continuació, consulteu les activitats més tradicionals de les festes a la ciutat:

Hi havia una vegada... nadales!

La música no pot faltar en l'època més festiva de l'any i aquesta vegada la podrem escoltar de la mà de la cantant María Arjona i el pianista David Jiménez.
Aquesta vegada ens porten nadales d'aquí i d'allà amb un toc especial, tot enllaçant-les amb un fil conductor narrat per la cantant tarragonina. Veniu a gaudir de la música i deixar que l'esperit de Nadal us ompli!

Què
Música, Cultura popular i festes
Quan i on
03/12/2022 18:30 a 19:30
Preu
10 €
Venda d'entrades

És imprescindible reservar la vostra entrada, per motius d'aforament i per a evitar que els interessats us quedeu sense plaça. Notifiqueu a l'Espai Nautilus la vostra assistència: via telefònica/whatsapp tel. 722 448 675 o personalment al c/Reding 9, baixos, de Tarragona.

Organitzat per
Espai Nautilus i Maria Arjona

La teva mascota, una més de la família

La campanya #UnMésDeLaFamília vol donar un missatge de civisme i responsabilitat, durant aquestes festes, en relació amb els animals de companyia.
Aquesta campanya vol promoure: 

  • La tinença responsable d'animals (en relació amb l'ordenança municipal)
  • L'adopció abans que la compra
  • Considerar-los com a éssers vius i no regals

S'instarà a què la gent es faci una fotografia amb el hashtag i els elements de la campanya (#UnMésDeLaFamília) en diferents punts de la ciutat, durant aquestes festes. S'entregarà a qui hi participi un petit contenidor de bossetes per recollir els excrements de l'animal i una ampolla per posar l'aigua amb què s'han de netejar les miccions.

5 de gener Centre Cívic Sant Pere i Sant Pau

Què
Activitats familiars, Cultura popular i festes
Quan i on
05/12/2022 11:00 a 13:00
Preu
Gratuït
Organitzat per
Ajuntament de Tarragona
Segells de reconeixement d'administració oberta