Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 792 persones utilitzen els busos municipals després dels Focs

792 persones utilitzen els busos municipals després dels Focs

792 persones utilitzen els busos municipals després dels Focs

L'EMT posa al servei dels ciutadans els autobusos per facilitar l'accés a la platja i el retorn a casa. La línies més utilitzades van ser la de Bonavista i Sant Pere i Sant Pau
08/07/2008

792 persones van utilitzar ahir els autobusos municipals posats a disposició dels tarragonins per primer cop després del Concurs de Focs Artificials. Les línies més utilitzades han estat les de Sant Pere i Sant Pau i Bonavista. En concret, 220 usuaris van utilitzar ahir el trajecte de Tarragona a Bonavista. La segona més usada va ser la 6, la de Sant Pere i Sant Pau amb 139 usuaris. La resta amb major nombre de viatgers van ser la 3, Ponent amb 89, la línia 1 –la de Llevant i Boscos– que va portar 88 persones, la 11 –que fa el trajecte de La Canonja, Bonavista a Ramon i Cajal– amb 26 passatgers; i la 97 (la de la Móra) amb dos usuaris. Tots els autobusos surten, aproximadament a les 23.15h. i acaben el servei a les 00.45h. Dijous, divendres i dissabte, aquest nou servei estarà reforçant pel servei d’autobús nocturn.

L’Empresa Municipal de Transports de Tarragona ha posat a servei dels ciutadans els autobusos per facilitar l’accés a la platja i altres punts de la ciutat per veure el Concurs Internacional de Focs de Tarragona.

Més informació

Segells de reconeixement d'administració oberta