Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 "Tarragona, véns a la muntanya?" inicia la temporada de tardor

"Tarragona, véns a la muntanya?" inicia la temporada de tardor

"Tarragona, véns a la muntanya?" inicia la temporada de tardor

13/11/2008
El Patronat Municipal d’Esports de Tarragona , seguint amb el programa “TARRAGONA, VÉNS A LA MUNTANYA?” inicia aquesta temporada de tardor 2008 amb dues noves sortides de treeking, de dificultat mitjana.
 
El diumenge 16 de novembre la caminada serà pels Camins de la Devesa d’Arbolí i el proper diumenge 14 de desembre a El Puig del Marc. Les inscripcions poden fer-se a les Piscines Municipals de la Part Baixa – Serrallo, Campclar i Bonavista.
 
La sortida d’aquest diumenge transcorrerà per l’altiplà de la Devesa, una de les partides de terra del terme municipal d’Arbolí, situada a la zona central i a sol ixent del poble, entre el curs del riuet d’Arbolí i els darrers contraforts de la serra de la Mussara per aquest sector.
 
Sortida “Els Camins de la Devesa d’Arbolí”, 16 de novembre
Itinerari: Arbolí - Camí de Gallicant - Riuet d’Arbolí - Camí del Bosc de la Ció - La Devesa - Grau de l’Escalet - Font Nova - Arbolí.
Distància: 6,5 quilòmetres.
Desnivell: 280 metres.
 
Des d’Arbolí es remuntarà el curs del riu per la seva riba esquerra seguint un bocí del camí de Gallicant fins a entroncar amb el camí del Bosc de la Ció, el qual, per entre una frondosa pineda de rojalets i pinasses, que porta a les terres enlairades de la Devesa, nom que prové de quan la zona es dedicava a la pastura dels ramats. El camí de retorn portarà fins a un dels passos d’accés a la muntanya, el grau de l’Escalet, un excel·lent mirador sobre el poble d’Arbolí i les muntanyes del Priorat.
 
SORTIDA: 7.45h. Pl. Imperial Tarraco
TORNADA: 15,00h aprox. Pl. Imperial Tarraco
PREU: 11€ /Sortida
INFORMACIÓ: Patronat Municipal d’Esports ; 977 550 299- 977 550 073
Piscines Municipals  Part-Baixa –Serrallo 977 226 054; Bonavista 667 407 861.
 
Més informació a www.fut.es/pesports
Segells de reconeixement d'administració oberta