Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 "Històries a la fresca" durant tot l'estiu

"Històries a la fresca" durant tot l'estiu

"Històries a la fresca" durant tot l'estiu

S'han organitzats visites guiades, concerts, itineraris històrics i reconstruccions històriques
28/07/2008
Durant els mesos de juliol, agost i setembre el Museu d’Història de Tarragona i la conselleria de Patrimoni de l’Ajuntament organitzen un conjunt d’activitats culturals sota el nom d’”Històries a la fresca”.
 
S’organitzen un seguit de visites guiades per diferents indrets de la ciutat, com per exemple l’itinerari que mostra tots els monuments romans il·luminats o el recorregut per les fonts públiques més significatives. També es fan itineraris històrics o visites festives, que recorren aquells indrets que recorden els nostres patrons. Un dels plats forts de les activitats són les reconstruccions històriques que es fan en diferents espais de la ciutat com ara el Pretori, el Fòrum de la Colònia, el Circ romà o les Muralles.
 
A banda, com en anys anteriors, se segueix fent el Cicle de concerts a les Muralles, que enguany arriba a la seva setena edició, les Nits a Minerva, amb diverses actuacions musicals que se celebren sota la Torre de Minerva de les Muralles i, per últim, la dansa als monuments, l’espectacle dirigit per la ballarina Arantxa Sagardoy, titulat “Records i somnis”.
 
Per a les activitats cal recollir les corresponents invitacions gratuïtes a Casa Castellarnau de les 18 a les 20:30 hores, tot i que també es poden reservar on-line a través de la pàgina web del museu: museu.tarragona.cat
 
Segells de reconeixement d'administració oberta