Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Actes nadalencs previstos pel darrer dia de l'any

Actes nadalencs previstos pel darrer dia de l'any

Actes nadalencs previstos pel darrer dia de l'any

L'Home dels Nassos i el Bany de Sant Silvestre són les cites del 31 de desembre
29/12/2008
Aquest dimecres 31 de desembre, darrer dia de l’any 2008, es podrà veure, en primer lloc, l’Home dels Nassos. Serà a partir de les 12 h, al pla de la Seu, des de l’interior de la Casa Balcells i enguany se celebrarà els 40 anys de l’aparició de l’Home dels Nassos (1968-2008), amb tants nassos com dies té l’any i a més, comptarà amb una sorpresa molt especial: El Nen dels Nassos.
 
Es dirigirà en carruatge per la Part Alta fins a l’Ajuntament, on pujarà al balcó principal, per després continuar el seu itinerari fins al recinte Firal on és ubicat el Parc Infantil de Nadal. Recorrerà el recinte, acompanyat de l’Aula d’Instruments Tradicionals de l’Escola Municipal de Música, i saludarà els infants. Itinerari: Pla de la Seu, Pare Iglesias Merceria, Cols, Major, La Nau, Peixateria, Cós del Bou, plaça de la Font, Portalet, Rambla Vella, Sant Agustí, Rambla Nova fins al monument als herois de la guerra del Francès, recorregut per l’altre lateral fins al carrer de la Unió, Apodaca, Barcelona i plaça de l’Estació.
 
A les 12h del migdia, també a la Platja del Port Esportiu, tindrà cinta els escalfaments previs al bany de Sant Silvestre i a les 13h, es procedirà al disparament del coet d’avís i bany popular de Sant Silvestre. Acomiada l’any a la Mar Mediterrània!
Segells de reconeixement d'administració oberta