Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Actes per commemorar el Dia Internacional de les Dones

Actes per commemorar el Dia Internacional de les Dones

Actes per commemorar el Dia Internacional de les Dones

La instal·lació d'una càmera de vídeo a la Rambla és l'acte més innovador
29/02/2008

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, jornada que se celebra el proper dissabte 8 de març, la Conselleria de Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Tarragona ha organitzar un seguit d'actes per commemorar aquesta data.

La mostra fotogràfica dels alumnes del Centre d'Estudis de la Imatge, “Amb ulls de dona”, és un dels actes més destacats i es podrà visitar des del dissabte 3 de març fins el dia 7 a l'Antiga Audiència. En aquest mateix espai, la tarda del dimecres 5 a les 19h, se celebrarà una xerrada on tres dones faran reflexions de les seves vides en clau de dona, sota el títol de “Perfils de dones”.

El divendres 7 de març a la Sala d'Actes de l'Ajuntament es lliuraran els guardons del 8è Concurs de Prosa “Relats de Dones” i es llegiran les obres premiades. Aquella mateixa tarda, al Centre Cívic de Torreforta, hi haurà un Conta Contes de gènere per a nens i nenes.

Un dels actes més innovadors que s'ha organitzat pel mateix Dia Internacional de les Dones, és la instal·lació d'una càmera de vídeo a la Rambla Nova, davant del Teatre Metropol, i que estarà a disposició de totes les dones que vulguin deixar constància de les seves vivències.

Més informació: PDF 144 KB

Segells de reconeixement d'administració oberta