Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Activat el Pla d'Emergència Municipal per les fortes ratxes de vent

Activat el Pla d'Emergència Municipal per les fortes ratxes de vent

Activat el Pla d'Emergència Municipal per les fortes ratxes de vent

Es recomana no utilitzar els vehicles i evitar sortir al carrer
24/01/2009
L’Ajuntament de Tarragona davant la situació climatològica de les fortes ratxes de vent  ha activat el Pla d’Emergència Municipal que afecta a tots els serveis municipals, que es troben mobilitzats i en situació d’alerta per fer front a la situació: Guàrdia Urbana, Brigada, Serveis Socials, Protecció Civil, etc.
El tinent d’alcalde de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Carles Castillo, ha manifestat que “l’Ajuntament de Tarragona demana la ciutadania  extremar les precaucions degut a les fortes ratxes de vent que estan bufant”.
Es demana i recomana als veïns que en la mesura del possible evitin sortir al carrer i  utilitzar els vehicles a no ser què sigui d’extrema necessitat, pel perill de què es desprenguin objectes no estàtics de les terrasses i façanes que poden caure a la via pública. En aquest sentit es recomana recollir tendals, tancar portes i finestres.
 
Encara no s’ha pogut fer una valoració dels danys que està causant el fort, però si que es pot afirmar que les incidències són molt nombroses i els serveis municipals estan fent tot el possible per ajudar a solucionar el problemes que estan sorgint.
 
Segells de reconeixement d'administració oberta