Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Ajuntament i Càritas signen un conveni per a la recuperació de mobles

Ajuntament i Càritas signen un conveni per a la recuperació de mobles

Ajuntament i Càritas signen un conveni per a la recuperació de mobles

Es reciclaran tot tipus de residus voluminosos que normalment van a parar a la deixalleria municipal
11/02/2008

La consellera de Sostenibilitat, Medi Ambient i Salut de l'Ajuntament de Tarragona, Carme Crespo i el representant de Càritas Interparroquial de Tarragona, Jordi Borràs, han signat el conveni de col·laboració per a dur a terme el “Projecte REM” per a la recuperació de mobles de la ciutat.

Aquest conveni parteix del servei setmanal que fa l'Ajuntament de Tarragona de recollida residus voluminosos, és a dir mobles, electrodomèstics, etc... que es recullen a la via pública i que són dipositats a la deixalleria municipal per a la seva valorització o eliminació.

A partir d'aquesta realitat, Càritas i Ajuntament han acordat que les famílies amb necessitats econòmiques i socials determinades i que ho requereixin, podran adquirir aquests residus voluminosos que normalment van a parar a la deixalleria.

L'objectiu d'aquesta nova iniciativa és el de, per un banda, cobrir les necesistats d'aquelles famílies que sol·licitin adherir-se al projecte REM i d'altra banda, per potenciar un servei de restauració i reparació de residus d'aquest tipus.

El procediment, que no suposa cap despesa per a l'Ajuntament, serà setmanal i de forma gratuïta i es durà a terme per part d'un responsable de l'entitat Càritas, que s'adreçarà a la deixalleria i triarà i s'endurà els mobles que ell consideri que puguin ser reutilitzats.

Segells de reconeixement d'administració oberta