Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Ajuntament i Generalitat impulsen la segona fase de la CIM El Camp

Ajuntament i Generalitat impulsen la segona fase de la CIM El Camp

Ajuntament i Generalitat impulsen la segona fase de la CIM El Camp

Tindrà una superfície de 39 hectàrees que se sumen a les 42 ja existents
19/05/2008
L’ alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el secretari per a la Mobilitat del DPTOP i president de CIMALSA, Manel Nadal, van signar la setmana passada un conveni per acordar els aspectes urbanístics bàsics per impulsar el desenvolupament de la segona fase de la CIM El Camp, al terme municipal de Tarragona.
 
Amb la signatura d’aquest conveni, el Departament de Política Territorial i Obres Públiques i l’Ajuntament de Tarragona impulsen la segona fase de la CIM El Camp que tindrà una superfície de 39 hectàrees, que sumades a les 42 hectàrees de la primera fase faran de la CIM El Camp el segon centre logístic més gran de Catalunya, després de la ZAL del Port de Barcelona.
 
Aquesta segona fase, situada íntegrament al terme municipal de Tarragona, comptarà amb 185.000 m2 per a usos logístics i complementaris, 65.000 m2 estaran destinats a un parc d’activitats terciàries i 47.000 m2 a zones verdes públiques. Igualment, CIMALSA cedirà 20.000 m2 a l’Ajuntament de Tarragona per a la construcció de nous equipaments. Les obres que començaran l’any vinent tindran un pressupost de 22,3 MEUR.
 
Aquesta segona fase de la CIM el Camp, que està previst que estigui enllestida l’any 2010, s’integrarà a la primera fase en un únic recinte amb accessos de vehicles controlats i vigilància 24 hores mitjançant càmeres de seguretat. Aquest és un servei molt apreciat en els recintes logístics on es mouen importants quantitats de mercaderies de valor divers. Quedaran fora del recinte logístic els equipaments públics i el parc d’activitats terciàries als que s’accedirà mitjançant un nou vial que unirà Les Gavarres amb La Canonja travessant l’autovia T-11 i l’autovia A-7.
Segells de reconeixement d'administració oberta