Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Aquest diumenge se celebra la VII Pedalada Popular

Aquest diumenge se celebra la VII Pedalada Popular

Aquest diumenge se celebra la VII Pedalada Popular

Aquesta activitat s'emmarca dins els actes de la Setmana de la Mobilitat
26/10/2007

La conselleria de Sostenibilitat, Medi Ambient i Salut de l'Ajuntament, ha organitzat per aquest diumenge dia 28 d'octubre, la “VII Pedalada Popular per la mobilitat sostenible i segura” sota el lema per “una Tarragona més verda i més blava”, activitat que tanca les actuacions emmarcades dins la Setmana de la Mobilitat d'enguany.

El circuit, que és d'uns 21 quilòmetres aproximadament, s'iniciarà a les 10h al centre comercial Carrefour, arribant a la ciutat fins a la Via Augusta i tornant per la costa, altra vegada fins al Carrefour, que es preveu acabi a les 12h del migdia. Les inscripcions podran fer-se fins a l'últim moment a la galeria d'aquest centre comercial, al Club ciclista Campclar i al punt d'inscripció instal·lat a la Rambla Nova (davant de l'Oficina Municipal de Turisme).

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, on està emmarcada aquesta activitat, pretén estimular un comportament ciutadà, en relació amb l'ús del vehicle, compatible amb el desenvolupament urbà sostenible; en particular, amb la protecció de la qualitat de l'aire, la prevenció d'emissió de gasos amb efecte d'hivernacle, el consum racional dels recursos energètics i l'ocupació de l'espai públic.

Segells de reconeixement d'administració oberta