Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Arriba el cicle de la Tardor Intercultural

Arriba el cicle de la Tardor Intercultural

Arriba el cicle de la Tardor Intercultural

Les inscripcions es podran fer a partir del dia 13 d'octubre a través del web www.tarragonajove.org
Arriba el cicle de la Tardor Intercultural En la presentació del programa d'enguany es va oferir un espectacle en directe
09/10/2009

 

L’arbre de la tardor es desprèn de les fulles i mostra la multitud de branques conectades entre sí. Arrels d’un passat s’han unit en el subsòl per fixar els fonaments d’un tronc comú. Cadascuna de les velles però fortes extremitats deixen entreveure els primers plançons fruit d’una joventut que reneix. Aquest arbre té memòria i recorda cadascun dels moments passats. Ha estat regat per diversitat de cultures i ha acollit estones de trobada entre individus provinents d’arreu del món.
 
La tardor és temps de retrobament i contacte entre les persones. Moment d’apropar i educar en el fet intercultural mitjançant la mirada jove i la construcció de noves percepcions. La joventut, s’expressa com a col·lectiu actiu que cohabita al nostre territori amb un clar manifest a favor de les xarxes socials i es fa present en els nous canals de comunicació i relació.
 
Els espais de trobada es localitzen principalment al carrer, a l’institut, als centres d’oci, a internet... un circuit dinàmic per compartir accions i motius propis representats per cada referent cultural.
 
La tercera edició de la Tardor Intercultural es presenta com a projecte participatiu per la transversalitat social intercultural així com la descoberta d’espais identificats per als joves i des dels joves.
 
Per promoure la creació d’espais de trobada on els joves veïns de diferents orígens es relacionin i comparteixin interessos i necessitats es transmet aquesta campanya amb la intenció que, diverses zones de la ciutat, tractin sobre les experiències del seus carrers en convivència muticultural i la creació d’espais interculturals facilitant i enfortint les relacions entre els joves autòctons i els nouvinguts.
 
Per a més informació sobre les activitats podeu consultar el següent dossier.

9 d'octubre de 2009

Segells de reconeixement d’administració oberta