Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Arriba la 3a edició de la Fira "Relájate" per combatre l'estrès

Arriba la 3a edició de la Fira "Relájate" per combatre l'estrès

Arriba la 3a edició de la Fira "Relájate" per combatre l'estrès

Del 15 al 18 de novembre, al Palau de Congressos
06/11/2007

Tarragona tornarà a acollir Relájate, Saló de la Qualitat de Vida i la Relaxació. Estaran presents sectors diversos com balnearis i centres termals, ressorts, esports de risc, turisme rural, viatges, massatges, tècniques de relaxació, teràpies alternatives i naturals, aromateràpia, mobiliari antiestrès i empreses especialitzades. del 15 al 18 de novembre al Palau Firal i de Congressos. El certamen comptarà amb 3.000 m² d'exposició i amb unes quaranta empreses i associacions vinculades a la salut, la qualitat de vida i el benestar (wellness).

Durant la fira s'oferirà la possibilitat d'experimentar un ampli ventall de solucions, productes i teràpies antiestrès. D'aquesta manera, els assistents podran participar en les diferents activitats organitzades. En l'apartat de conferències i tallers s'han previst prop d'una vintena amb temàtiques diverses com: la dieta antiedat, l'autoestima, mètodes per superar l'estrès, com vèncer les pors i la importància de la meditació. A més, els visitants a la fira Relájate podran assistir gratuïtament a un concert de música mantra. A la fira Relájate s'habilitaran espais per practicar tècniques de relaxació i diversos tallers com per exemple: dansa afrobrasilenya, biodansa, recitació de mantras o la tècnica metamòrfica. A més, es sortejaran estances a balnearis, hotels, cases de turisme rural i Paradors entre el públic assistent.

Paral·lelament a la fira, els dies 15 i 16 es celebrarà el III Congrés sobre patologies derivades de l'Estrès, que girarà al voltant de les fonts que originen l'estrès.

Més informació a: http://www.feriarelajate.com

Segells de reconeixement d'administració oberta