Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Carlos Latre i Antònia Font al Camp de Mart per Sant Tecla

Carlos Latre i Antònia Font al Camp de Mart per Sant Tecla

Carlos Latre i Antònia Font al Camp de Mart per Sant Tecla

Les entrades es posen a la venda el dijous 31 de juliol
29/07/2008
Aquest any per Santa Tecla, el Camp de Mart acullirà dues propostes ben diferenciades i que abasten públics ben diversos, Carlos Latre que presentarà el seu humor més corrosiu i Antònia Font acompanyats per la The New Royal Philharmonic 4 Quesos Orchestra que presentaran la seva síntesi entre simfonisme i pop.
 
El dijous 18 de setembre, Carlos Latre el reconegut actor i humorista televisiu, presentarà el seu espectacle on dóna vida a més de 50 personatges de l’actualitat política, social, cultural i esportiva. Dotat d'efectes de so, ambientació musical i realització pròpia, l'espectacle fa un recorregut per les veus i personatges més reconeguts de Latre de programes com 'Crónicas marcianas' (Tele 5), 'Latrelevisión' (Tele 5). 'Channel nº4' (Cuatro) i els espais radiofònics en els quals Latre ha participat.
 
L’endemà, el divendres 19 serà el torn del grup mallorquí Antònia Font acompanyats The New Royal Philharmonic 4 Quesos Orchestra. El passat 30 de març, Antònia Font va oferir aquest concert al Gran Teatre del Liceu de Barcelona. Critica i públic van destacar l’extraordinària posada en escena d’un repertori que, amb els arrengaments d’en Miquel Àngel Aguiló, va descobrir perspectives inèdites del maridatge entre simfonisme i pop.
 
Les entrades per als dos espectacles del Camp de Mart es posen a la venda el dijous, 31 de juliol, a través dels diferents sistemes que durant les 24 hores ofereix el Servicaixa (902 33 22 11 i www.servicaixa.es) . El preu de les entrades és per l’espectacle de Carlos Latre 22 € en venda anticipada i 25 € el mateix dia i per al concert d’Antònia Font 20 €, anticipada i 25 € el mateix dia.
Segells de reconeixement d'administració oberta