Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Comença el cicle de creació d'empreses "Dimarts emprenedors"

Comença el cicle de creació d'empreses "Dimarts emprenedors"

Comença el cicle de creació d'empreses "Dimarts emprenedors"

Obertura del cicle amb la col·laboració de la Càtedra sobre el Foment de l'emprenedoria de la URV
27/03/2009
La Conselleria d’Empreses, Formació, Ocupació i Consum de l’Ajuntament de Tarragona ha organitzat sessions monogràfiques formatives, emmarcades en el Programa INICIA, que van orientades a donar suport al col·lectiu d’autònoms, joves emprenedors i petits comerciants en la creació d’empreses i l’autoocupació.
 
Les sessions tenen com a objectiu ajudar i donar suport al teixit emprenedor per a fer front als nous reptes que presenta l’actual context de crisi econòmica, recolzant les iniciatives de nous emprenedors, assessorant al col·lectiu d’autònoms per ajudar-los a reorientar les seves activitats productives, i promoure la millora de la competitivitat del sector del petit comerç a Tarragona.
Les sessions monogràfiques estan estructurades en tres cicles formatius diferenciats: el cicle d’emprenedoria, el cicle per a treballadors autònoms i el cicle per a comerciants de la ciutat de Tarragona. Cada cicle adreça la problemàtica concreta que afecta aquests col·lectius, els recursos que hi ha al seu abast, així com identifica les oportunitats emergents en cada sector. En total són 20 sessions que inicien el 31 de març i conclouen el mes de novembre de 2009.
l proper dimarts 31 inicia el cicle "Dimarts emprenedors", que se celebraran un dimarts al mes, i estan orientades a engrescar futurs joves emprenedors i assessorar l’empresariat amb idees i exemples de bones pràctiques. L’objectiu és difondre informació sobre diverses mesures de suport, tant en la seva vesant financera com en la de gestió i de la tecnologia; fomentar l’esperit emprenedor, orientar les persones emprenedores a donar el primer pas en la creació de la seva empresa i oferir suport i seguiment a les noves generacions de joves emprenedors/res.
Les sessions són gratuïtes i les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a través d'aquesta pàgina web a l'enllaç: http://www.tarragona.cat/tarragonaimpulsa/


 
Segells de reconeixement d'administració oberta